YOGIAKADEMIN ÄR RESAN BORT FÖR ATT HITTA HEM. EN PLATS DÄR DU KOMMER I DJUPARE KONTAKT MED DIN KROPP OCH STANNAR UPP OCH BLICKAR INÅT – INTE ASKETISKT OCH FLUMMIGT UTAN HÄRLIGT OCH SPÄNNANDE.

Tillsammans med Jens Holmers & Peter Sahlbergs (grabbarna bakom Surfakademin) har jag skapat Yogiakademin.

Yogiakademin driver yogiretreats på slott i Bretagne i Frankrike under sommaren, Biarritz under höstar och Indien under vintern.

Vi pausar vardagslivet för att fokusera på oss själv, får perspektiv på vardagen.Yogiakademin bejakar samtida harmonier för att långsiktigt hitta en balans mellan kropp och själ. Vi har alla varit med om känslan av viktlöshet eller extremt glädjerus – en känsla som oftast försvinner lika fort som den dyker upp. Yogiakademin skapar en förutsättning för att den känslan finns i dig och inte är beroende av yttre omständigheter. Du blir organiskt uppfylld av ett rus som är hållbart så länge du tar hand om din kropp och sinne. Det finns hela tiden ett samspel mellan de två – det är först när din kropp är i fysisk balans som ditt sinne kan göra en liknande resa.

Genom en härlig kombination av yoga, meditation, hälsorik och gourmand-ish mat, läckra miljöer på våra drömdestinationer i ett alltid ödmjukt, inkluderande sällskap så skapar vi förutsättningarna för en magisk resa – både fysiskt och mentalt.

Spana in yogiakademin.se.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *